REKLAME PÅ BIL, TRYK PÅ BIL OG AL ANDEN BILDEKORATION

​Overvejer du at få lavet en bildekoration på din firmabil

Vil du have en reklame på bil, tryk på bil eller en anden form for bildekoration? Hos Hardenberger Skilte ApS har stor ekspertise med at fremstille og montere bildekoration. Det kan være en reklame på bil, eller det kan være en anden form for tryk på bil.

Vi laver tryk og monterer for kunder i blandt andet Ølstykke, Egedal og Slangerup samt på det øvrige Sjælland.

ER DU INTERESSERET I VORES LØSNINGER?

Kontakt via formularen herunder, og vi vender retur inden for 24 timer. Felter markeret med * skal udfyldes.


  BILDEKORATION ER EN BILLIG OG EFFEKTIV PROFILERING

  En reklame på bil og andet tryk på bil er den bedste og billigste måde at profilere sig på. Vi kan lave enhver form for bildekoration lige fra navn og CVR-nummer til en fuld indpakning af bilen.

  Vi kan tilbyde bildekoration såsom:

  Vi har alle bilmodeller i vores database, og derfor kan vi fremstille et flot og professionelt design. Vi laver altid layout og beregner pris, før vi går i gang. Vi kan udføre monteringen hos os, hos jer eller hos bilforhandleren før levering.​​

  Vi tilbyder hjælp med at designe både logo og corporate design, og vi lægger altid vægt på at have en tæt dialog og et tæt samarbejde. Derfor kan du være sikker på, at du får et resultat, der svarer til dine ideer og visioner.

  TRYK PÅ BIL ELLER REKLAME PÅ BIL TIL RIMELIGE PRISER

  Kontakt os for at høre mere om priser for tryk på bil eller reklame på bil. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på en bildekoration. Du kan ringe på telefon 47 17 59 75 eller skrive til e-mail post@hardenberger.dk.

  Indhent et tilbud