REKLAME PÅ BIL, TRYK PÅ BIL OG AL ANDEN BILDEKORATION

​Overvejer du at få lavet en bildekoration på din firmabil

Vil du have en reklame på bil, tryk på bil eller en anden form for bildekoration? Hos Hardenberger Skilte ApS har stor ekspertise med at fremstille og montere bildekoration. Det kan være en reklame på bil, eller det kan være en anden form for tryk på bil.

Vi laver tryk og monterer for kunder i blandt andet Ølstykke, Egedal og Slangerup samt på det øvrige Sjælland.

Reklame på bil, tryk på bil og al anden bildekoration

Her hos Hardenberger Skilte arbejder vi med en bred vifte af reklamer og skilte, og vi tilbyder blandt andet reklame på biler. Hvis du mangler reklame på din bil – det kan for eksempel være et politisk parti, der opfordrer til at stemme på en bestemt blok, eller det kunne være reklamer på firmabiler – så er vi det rette firma til opgaven.

Når dit køretøj har en sigende reklame, som enten er sælgende eller informerende, bliver de personer, der ser dit køretøj, opmærksomme på, at dit firma eksisterer. Hvis dit firma allerede er alment kendt, vil reklamer på din firmabil hjælpe med til at bringe navnet på dit firma ind i folks bevidsthed, så dit firma er ‘top of mind’, næste gang personen skal købe et produkt eller en service fra et firma, der sælger det, som dit firma tilbyder.

Det er helt op til dig, om trykket på din bil skal være en reklame eller en anden form for tryk. Vi tager opgaven alvorligt og laver den på den mest optimale måde ud fra, hvilken type og hvilket mærke dit køretøj er. Derfor får du altid topkvalitet hos os, når du vælger reklame til bilen eller andre former for bildekorationer.

Bilreklamer i mange forskellige afskygninger

Hvis du kigger billederne nederst her på siden, kan du se et bredt udvalg af de forskellige opgaver, som vi har løst. Ingen opgave er for stor eller lille for os, og da vi har alle bilmodeller i en database, som vi anvender, når vi skal designe bilreklamer eller andre former for bildekorationer, er du sikker på, at bilreklamen/-dekorationen er den rigtige størrelse og med den rigtige facon.

Eksempelvis har vi lavet reklamer på håndværkeres varevogne, udlejningsbiler, taxier, skurvogne og sjove dekorationer på privatpersoners biler. Kort sagt kan vi lidt af hvert, hvad angår bilreklamer.

Da der er lidt over 140 billeder i vores galleri, er der masser af inspiration. Uanset om vi har løst en lignende opgave før, som det du gerne vil have lavet eller ej, er vi seriøse og professionelle omkring bilreklamen/-dekorationen, og vi er friske på at hjælpe dig forud for opgaven.

Hvis du er usikker på, hvad der kan lade sig gøre med lige netop den bil, varevogn eller anden ting, som du gerne vil have reklame eller dekoration på, kan du kontakte os. Når du sender en forespørgsel til os angående, hvad der er muligt at lave, og hvad det vil koste, er det nyttigt for os, hvis du medsender et billede. Det kan du gøre via vores kontaktformular, hvor du nemt kan vælge og indsende en fil til os. Du finder også kontaktformularen længere nede på denne side.

Læs mindre Læs mere

ER DU INTERESSERET I VORES LØSNINGER?

Kontakt via formularen herunder, og vi vender retur inden for 24 timer. Felter markeret med * skal udfyldes.


  BILDEKORATION ER EN BILLIG OG EFFEKTIV PROFILERING

  En reklame på bil og andet tryk på bil er den bedste og billigste måde at profilere sig på. Vi kan lave enhver form for bildekoration lige fra navn og CVR-nummer til en fuld indpakning af bilen.

  Vi kan tilbyde bildekoration såsom:

  Vi har alle bilmodeller i vores database, og derfor kan vi fremstille et flot og professionelt design. Vi laver altid layout og beregner pris, før vi går i gang. Vi kan udføre monteringen hos os, hos jer eller hos bilforhandleren før levering.​​

  Vi tilbyder hjælp med at designe både logo og corporate design, og vi lægger altid vægt på at have en tæt dialog og et tæt samarbejde. Derfor kan du være sikker på, at du får et resultat, der svarer til dine ideer og visioner.

  TRYK PÅ BIL ELLER REKLAME PÅ BIL TIL RIMELIGE PRISER

  Kontakt os for at høre mere om priser for tryk på bil eller reklame på bil. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på en bildekoration. Du kan ringe på telefon 47 17 59 75 eller skrive til e-mail post@hardenberger.dk.

  Vælg Hardenberger Skilte når du vil have reklame på din bil

  Du skal vælge os, da vi brænder for godt design og optimal udnyttelse af pladsen på det enkelte køretøj eller andet, der skal dekoreres med eksempelvis en reklame for en salgsvirksomhed. Da vi samarbejder med det lokale erhvervsliv og også samarbejder med foreningslivet og lokale talenter, vil vi også rigtig gerne lave reklamer på biler i form af eksempelvis logoer og grafik til f.eks. sportsforeninger.

  Når du vælger os til bl.a. bildekorationer og reklamer på firmabiler m.m., får du en trofast og kompetent samarbejdspartner, som har mere end 45 års erfaring inden for branchen. Vores portefølje af opgaver spænder bredt, og der er dermed ikke den opgave, som vi siger blankt nej til. Du kan have særlige ønsker til grafik eller udformning på din bilreklame, og selvom det er svært, vil vi gøre vores bedste for at finde en god løsning, så du får det, du gerne vil have.

  Hardenberger Skilte ApS opstod i 1978 af to driftige personer, nemlig Margith Hardenberg og Gustav Berger. Navnet Hardenberger kommer derfor af en sammensmeltning af de to personers efternavne. Vi tilbyder mere end 10 forskellige ydelser, og vi giver 100 % tilfredshedsgaranti.

  Når du samarbejder med Hardenberger Skilte ApS, støtter du samtidig en god sag. Vi støtter nemlig forskellige virksomheder, foreninger og velgørende formål.

  Vi støtter

  En bil med reklame på fortæller mere end 1.000 ord

  Man siger, at et billede siger mere end tusind ord, og man kan sige, at det samme gør sig gældende med bilreklamer og anden grafik på biler m.m.

  En reklame kan være enten sjov, informativ, seriøs eller neutral, og hvad den skal kommunikere kommer helt an på den enkelte kunde. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde ud af, hvordan din reklame laves bedst muligt, men de indledende idéer til grafik og eventuel tekst må meget gerne komme fra dig selv. Det er nemlig vigtigt, at du ved, hvad du gerne vil kommunikere.

  Mange mennesker er visuelle, så det er en god idé at kombinere tekst med grafik. Har du eksempelvis en møbelforretning, kan du lave en helsidesreklame på din lastbil med et billede af et indrettet rum.

  På den måde kan det ligne, at varevognen er en hyggelig stue. Mindst et firma her i Danmark har gjort noget lignende, og det skaber blikfang, og det pynter mere end en ensfarvet side på lastbilen.

  Skilte- og reklamefirma på Sjælland

  Vores firma har eksisteret siden 1978, og vi har hjulpet mange firmaer med at blive mere synlige i gadebilledet og udnytte den potentielle reklameplads, som der er på deres køretøjer.

  Vi servicerer kunder i Ølstykke og omegn. Da det er værd at køre til vores firmaadresse for at få lavet en god bilreklame, kan du også sagtens besøge os fra Jylland eller Fyn eller andre steder i Danmark. Vi samarbejder dog mest med firmaer og foreninger m.m. på Sjælland, og det omfatter især København og Nordsjælland.

  Vores fysiske placering er ingen hindring for at få lavet en reklame på din bil. Du kan nemlig også få din reklame monteret hos dig selv eller hos bilforhandleren, inden dit nye køretøj bliver leveret til dig. Det kunne ikke være nemmere.

  Hardenberger varebildekoration skiltning
  Hardenberger bildekoration

  Indhent et tilbud