​Overvejer du at få lavet en vægdekoration i virksomheden?

En vægdekoration kan være med til at skabe et godt indtryk hos den kunde, som måske kommer til møde i dine erhvervslokaler eller besøger din butik. Hos Hardenberger Skilte ApS tilbyder vi professionel vejledning og rådgivning, så vi sikrer at du får netop den vægdekoration, som passer til dig og din virksomhed. Kig med i galleriet nedenfor og få inspiration fra vores tidligere projekter.

Over 45 års erfaring med vægdekoration

Vi har stor erfaring med vægdekoration – nemlig over 45 år. Det skyldes at Hardenberger Skilte blev grundlagt i 1978, og vi siden da har haft stor succes med at tilbyde vægdekroation til vores mange kunder. 

Vægdekoration kan for eksempel monteres i receptionen eller lignende, for at give et godt indtryk til de besøgende kunder samt overfor dine ansatte.

Der er mange muligheder indenfor vægdekoration, hvorfor vi tilbyder professionel rådgivning og vejledning, så vi sammen finder en løsninger som er skræddersyet til dig og din virksomhed. Samtidig rådgiver vi også om valg af wallstickers og anden dekoration.

Vi lægger stor vægt på, at vi skal have en tæt dialog og et tæt samarbejde med vores kunder. Det gælder hele vejen fra ide til den færdige montage. Derfor kan du være sikker på, at det færdige resultat bliver, som du ønsker.

KONTAKT OS FOR AT FÅ ET TILBUD PÅ vægDEKORATION

Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på for eksempel en vægdekoration.

Du kan ringe til os på telefon 47 17 59 75 for at aftale det videre forløb. Du kan også skrive til os på e-mail post@hardenberger.dk.

ER DU INTERESSERET I VORES LØSNINGER?

Kontakt via formularen herunder, og vi vender retur inden for 24 timer. Felter markeret med * skal udfyldes.


    Indhent et tilbud