VÆGDEKORATION, VINDUESDEKORATION OG SOLFILM​

​Overvejer du at få lavet en vægdekoration i virksomheden?

Hos Hardenberger Skilte ApS kan vi lave enhver form for vægdekoration og vinduesdekoration. Vi monterer også solfilm for vores kunder i blandt andet Ølstykke, Egedal og Slangerup samt på det øvrige Sjælland.

ER DU INTERESSERET I VORES LØSNINGER?

Kontakt via formularen herunder, og vi vender retur inden for 24 timer. Felter markeret med * skal udfyldes.


  STOR EKSPERTISE MED VINDUES- OG VÆGDEKORATION

  Vi har stor ekspertise med dekoration af vægge og vinduer. Vi kan for eksempel lave en vægdekoration i receptionen eller lignende, og vi kan lave en indvendig eller udvendig vinduesdekoration.

  Der er mange muligheder, og vi giver gerne råd og vejledning om valg af wallstickers og anden dekoration.
  Endvidere montere vi solfilm og sikkerhedsfilm på vinduer og glasfacader samt solfilm i biler.
  Vi tilbyder grafisk hjælp med at designe logo og et eventuelt corporate design. Dermed sikrer vi, at du får et ensartet udtryk på alt fra visitkort til din vindues- og vægdekoration.
  Vi lægger stor vægt på, at vi skal have en tæt dialog og et tæt samarbejde med vores kunder. Det gælder hele vejen fra ide til den færdige montage. Derfor kan du være sikker på, at det færdige resultat bliver, som du ønsker.

  KONTAKT OS I DAG FOR AT FÅ ET TILBUD PÅ EN DEKORATION

  Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på for eksempel en vindues- eller vægdekoration og montering af solfilm.

  Du kan ringe til os på telefon 47 17 59 75 for at aftale det videre forløb. Du kan også skrive til os på e-mail post@hardenberger.dk.